Stiltedag

Heerlijk een dagje voor jezelf en met jezelf in stilte doorbrengen. Door het snelle tempo in ons leven vergeten we vaak om ons af te stemmen op wie we werkelijk zijn en wat we echt van binnenuit willen. We gaan dan leven vanuit ons hoofd, de bezieling dooft en we verliezen de essentie van ons leven uit het oog. Dit brengt spanning en disbalans.

In stilte kunnen we tot rust komen. De wijsheid van ons hart neemt het over van al onze gedachten en twijfels. Verbinding met onze buik en de aarde zorgt voor balans en stevigheid. De drukte die we toelaten in ons dagelijks leven wordt in de stilte transparant en relatief. Onze prioriteiten verschuiven naar meer wezenlijke dingen die meer verdieping, groei en tevredenheid brengen.

Een Stiltedag is voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn essentie, die benieuwd is naar wat de stilte heeft te vertellen, die op zoek is naar verdieping en bezieling, naar innerlijke vrijheid en vrede, naar een dagje rust. Ook kun je een stiltedag bijwonen als voorproefje op de stilteretraite.

Bij praktische informatie stiltedag zie je de eerst volgende datum.